Historien bag

Historien om ShowTryl

Med mere end 12 års erfaring indenfor trylleri og entertainment, er Jonas i dag solidt forankret i det magiske univers, og har flair for at skræddersy underholdning til alle typer arrangementer.

Jonas er født 1998 i Måløv, hvor han i dag stadig er bosat.

I 2008 starter Jonas for første gang med at trylle, og har sidenhen udbygget sin erfaring gennem diverse kurser og seminarer.

Jonas har i en periode siden 2012 været en del af Magisk Cirkel Danmark, og har her fået udvidet sit tryllenetværk med både danske såvel som udenlandske tryllekunstnere.

Blandt andet har Jonas i 2014 været i praktik ved Dyrehavsbakkens Pjerrot, Kurt Flemming, som han løbende i dag har som sparringspartner.

 

Man kan næsten kalde Jonas’ interesse for trylleri og underholdning for en passion, der er gået i arv.

Under 2. verdenskrig tryller Jonas’ oldefar – med kunstnernavnet Nijo – i København, og sidenhen har morfar Leif videreført den gode tradition, der i dag er videregivet til 3. generation - nemlig Jonas. Dermed har Jonas ikke trylleriet fra fremmede, og hvad der for 10 år siden startede som amatøroptrædener på den lokale folkeskole og ungdomsklub, har i dag udviklet sig til at blive et reelt trylleforetagende med kunder og smil i hele landet.

Jonas er vant til det blandede publikum: alt fra trylleshow i den lokale idrætsforening til privat-besøg af Julemanden 24. december. Det er netop variationen i kundesegmentet, der har formet den entertainer Jonas i dag fremstår som.


I den stadig voksende kundegruppe, har Jonas optrådt for frivillige organisationer og privathospitaler til campingpladser og daginstitutioner. Dermed satte vi sammen med Stafet For Livet i 2017 fokus på kræftsagen og fejrede livet med trylleri, og vi har julet sammen med socialt udsatte børn og forældre arrangeret af foreningen EventyrJul.

Og så har ShowTryl bragt smil og magi til utallige firmaevents, børnefødselsdage og julearrangementer!


Er du interesseret i at vide mere om Jonas’ og ShowTryl, så kontakt.