Juleunderholdning

Entertainer/

Jonas Kirk Petersen

Juleunderholdning

Står du og mangler julemanden på måske den vigtigste dag på året?

 

Forestil dig juleaftensdag: I er i fuld gang med kokkerere eller de sidste gaveindpakninger. Børnene venter utålmodigt, idet det pludselig ringer på døren. En mand med en lang, rød frakke kommer ind med en stor sæk under armen. Den første gave på dagen er givet, og nu kan julefreden snart sænke sig.

 

Giv dine børn og resten af familien en enestående oplevelse juleaftensdag med vores attraktive tilbud. Vi sørger for at skabe den rette julestemning i hjemmet, og får latteren frem hos børn og voksne med både sang, dans og tryllenummer.

Desuden tilbyder vi også muligheden for at de små efterfølgende kan få taget et billede med Julemanden - kontakt os for en uforpligtende snak om netop dine ønsker.

Nissen Tjalfe og Julemanden

Med nissen Tjalfe og Julemanden sørger vi for dans, musik og julestemning i din institution eller firma. Typisk varer vores juleshow 20-40 minutter, hvor det hele starter med, at publikum sammen med nissen Tjalfe skal få kaldt Julemanden frem, så magien for alvor kan begynde.

Når Julemanden træder frem går showet igang med udgangspunkt i dans om juletræ.


Ideen med vores juleshow er, at tilbyde et godt indslag til jeres julearrangement. Det skal være et indslag, som emmer af personlighed og nærvær, hvilke også er derfor vi har opbygget showet med to karakterer, som sammen tilfører energien: med Julemanden som den rolige og nissen Tjalfe, der fungerer som showets humørpumper.